Hvad er en varemærkeregistrering?

Hvis du har lavet noget som ingen andre har, så kan det være en god idé at sikre sig, at ingen andre heller ikke kan tage din idé fra dig. Det kan du sikre sig ved at få en varemærkeregistrering.

Sørg for at sikre dig med registrering af dit varemærke

Vi lever desværre i en verden, hvor alle ikke er som vi gerne vil tro de er. Derfor bliver vi også nødt til at sikre os mod trælse oplevelser som f.eks. når man har fundet på noget helt unikt som ingen andre har og som vil være rigtig ærgerligt, hvis det bliver kopieret eller på anden måde ødelægger noget for dig.

Registrering af varemærke er en rigtig god måde at sikre dig, at der ikke er nogen der kan kopiere eller tage din idé fra dig. I retten er det svært at bevise noget, hvis det hele bare er ord mod ord, så derfor anbefales der at du sikrer dig selv med registrering af varemærke.

Når du skal have registreret et varemærke, skal der først og fremmest undersøges, hvorvidt der allerede er andre lignende idéer derude, som allerede har sørget for at lave en varemærkeregistrering. Det hænder at man fra tid til anden får en idé, som man ikke mener andre har fået før én selv, men at man til sin store overraskelse opdager at der allerede er noget der er registreret.

Beskyt din virksomhed med varemærkeregistrering. Foto: Unsplash

Brug professionelle folk til at få alt korrekt dokumenteret

Med NEMRETTIGHED får du et professionelt syn på din sag. Der er hjælp at hente igennem hele processen og fordi at tingene har kunne blive mere digitaliserede end ellers, så er det ikke længere noget der behøver at koste en halv bondegård at få ordnet.

Når du bruger dygtige advokater der allerede har kendskab til området, så sikrer du dig yderligere. Du sørger nemlig for at der ikke er noget der går forkert med registrering eller forundersøgelse og du slipper selv for at skulle have korrespondancen med myndighederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *