Sådan kan du forbedre din chance når du dater

Det er svært at date. Det har aldrig været nemmere i dag at komme i kontakt med forskellige mennesker, fordi vi i dag kan benytte os af forskellige hjemmesider og dating apps, som kan hjælpe os med at etablere kontakt. Alligevel er det rigtig svært at skabe en god kemi, når man endelig mødes med den anden.

Tag på scorekursus

At kunne score nogen er ikke altid noget, man bare lige gør. Det er en ting, man skal lære, og netop derfor eksisterer der også scorekursus for mænd og kvinder, som er interesseret i at lære denne egenskab.

På sådan et scorekursus kan du lære mere om, hvad det er, man bør sige for at skabe en god kemi med den anden person. Man lærer blandt andet om kropssprog, og hvilke ting man nok hellere bør undvære at snakke om første gang man mødes.

Med et sådant scorekursus kan man altså øge ens selvtillid en hel del ved at give én nogle gode redskaber, som man kan bruge, når man begiver sig ud i datinglivet.

Drop kaffen og lav noget andet

Både du og den anden person har sikkert været på rigeligt med kaffedates allerede. Det er derfor heller ikke så underligt, hvis du har svært ved at skabe en god kemi mellem jer, når jeres første dates minder om alle andre.

Overvej derfor at lave noget helt andet på jeres første date. I kan vælge at stå på skøjter og få jer en kop varm kakao bagefter, hvis det er det tidspunkt på året. Eller i kan tage på en hyggelig lille picnic nede i den lokale park.

Der er masser af spændende og billige ting, man kan lave sammen på første date fremfor at hænge over en kop kaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *