Oplev København på en ny måde

For 3 dage siden var jeg et smut nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en veninde.

Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på elektriske løbehjul til voksne og cykelstierne var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt forskrækket og vidste ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og hvordan fungerede de i grunden.

Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Circ, Lime, Win eller Voi. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en kampagnekode. Så derfor søgte jeg hurtig på kampagnekode til CIRC, som var den applikation jeg havde fået ind på min telefon.

Kort tid efter kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden virkede fint. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en liste af rabatkoder, der var der også en del andre interessante rabatkoder som man kunne anvende. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Byen for sanserne

Men en muse i ryggen så jeg mulighederne for oplevelser i storbyens rum i en radikalt ny form. Jeg parkerede derfor min bil i gåafstand med en ny rabatløsning til ParkMan, som jeg også havde fundet online. Herefter gik jeg over til den skaterpark som du kan finde i Fælledparken – du ved tæt på Rigshospitalet og Fælledparkens vandlegeplads. Her var jeg så priviligeret at jeg kom til at prøve at være på inliners, som er en slags rulleskøjter. Hjulene på inliners står i en række. Det er derfra navnet inliners kommer fra, da hjulene står “in line”. Det er sjovt, men det er også svært! Så trods at jeg var pakket ind med alt det beskyttelsesgrej jeg kunne finde præsterede jeg alligevel at tage en tur på rumpetten.

Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille rampe med hævet pande, men da jeg var en 1 meter fra rampen, så panikkede jeg og endte med fødderne i vejret og rumpen i jorden.

Efter jeg havde sundet mig lidt var der et par unge fyre der hørte mig om jeg ikke kunne tænke mig at være med i deres spil da de netop stod og manglede en sidstemand (kvinde). Det kan være du allerede kender spillet, som er noget der hedder floorball. Det går i korte træk ud på at løbe rundt med hockeystave og skyde efter mål, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var et naturtalent til floorball og jeg tror, at drengene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg spillede med dem. Vi fik i hvert fald smæk, som det vist hedder men det var sjovt at prøve sportsgrenen floorball.

At udnytte rummet i byen på en anden måde er nu noget jeg har sat mig for som et projekt. Derfor skal jeg nu lære og prøve følgende: At sende pile med en ordentlig bue mod skydeskiver af den ene og anden slags, klatre på vægge i GoMonkey i Gladsaxe, prøve at bruge hardballvåben udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og så kunne jeg også godt tænke mig at lære at lave poledance under ordnede forhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *