Nyheder gør dig i stand til at tjene flere penge

Forestil dig, at du snart skal have et nyt job, og at du skal ansættes. Men der er ingen, der har lyst til at ansætte dig, fordi de tror, at du ikke vil kunne bidrage særlig meget til verden og til arbejdspladsen. Du kommer hjem og du er ret trist og ked af det. Hvorfor de ikke ansatte mig er det spørgsmål, der svæver rundt i dit hoved, og du leder, men forgæves, efter et passende svar. Pludselig kommer jeg ind på værelset og forsøger at forklare dig, at det hele nok skal gå og at det hænger sammen med den mængde nyheder du har læst på det sidste. penge4Du bliver overrasket og spørger til, hvordan det kan være, at en person ikke får et job på grund af den mængde nyheder man har læst. Jeg forklarer dig meget stille, roligt og kort, at nyheder er en indikation på, om man ved noget om andre. En arbejdsgiver er til enhver tid interesseret i en person, der ved noget om andre, så man kan blive en del af teamet i en virksomhed.

 

En ny arbejdsgivet krævede at jeg læste nyheder

Efter jeg forstod, hvor vigtigt det er at læse nyheder, begynder jeg straks at gå ind på dagens.dk for at læse nyheder hver eneste dag. Pludselig kom dagen, hvor jeg skulle søge om at få et nyt job. Til jobsamtale kunne jeg mærke min chef spørge til, om jeg kendte nogle ting, der netop er sket inden for sportens verden og politik. Jeg svarede med det samme og vi begyndte at diskutere nogle ting. Det var chefen vild med, og derfor blev jeg ansat med det samme. Der var ingen tvivl fra chefen side, og jeg sagde ja øjeblikkeligt samme dag. Det er på grund af nyheder. Læs mere på http://www.dagens.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *