Er du også fodboldfan?

 

Det er en måde at samles på at være med til at se de store mestre spille om sejren. At følge fodbolden hen over skærmen med spænding og se, hvem der er bedst til at løbe og score målet. Det er der, hvor mange mærker en følelse af fællesskab. Når alle hepper på det samme, mærkes det som om, at vi er i det her sammen. Det er en følelse, der kan række igennem TV-skærmen, men den mærkes allerbedst, når man sidder på tilskuerrækken. 

Sporten som vuggegave

Sport har alle dage været noget, vi samles om som gruppe. Bolden er et fantastisk stykke legetøj, da der er så mange muligheder for anvendelsen. Måske er det derfor, at bolden næsten er lige så gammel som mennesket, og det er noget af det første, det lille menneskebarn griber efter. Men sådan er det ikke desto mindre, og derfor er det desto mere spændende at følge med i. Prøv bare at tjekke ud, hvor mange kampe på superliga kampe.

Find dine venner

En af de helt centrale elementer af sportsånden er nationalitetsfølelsen. Det er vigtigt at følge med i et bestemt land eller et bestemt lokalsamfund. Hvis du kommer fra midtjylland, kan du læse mere om de danske mestre fra FC Midtjylland. Hvis du har lyst til at fordybe dig i den her verden, så er det altså vigtigt at finde et hold, du hepper på. Gerne et hold der er tæt på rent lokalt, og så er det med at finde et fællesskab omkring det. Måske kan du invitere venner hjem for at se det sammen. Måske kan I købe billetter sammen? Inden længe vil du finde ud af, du har masser af venner. Og det sociale vil hjælpe dig med at slå ensomhedsfølelsen helt tilbage til målstregen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *