Det kan du nemt lave med børn i køkkenet

Har du også ferie med dine børn i øjeblikket, eller elsker du blot at hygge og lave ting med dem i weekenderne? Så skal du da helt bestemt prøve at tage dine søde børn med i køkkenet. For i køkkenet kan børn faktisk lære utroligt meget – både om hvordan man agerer i hverdagen, og hvordan du som forælder gør ting. I dette tilfælde indenfor madlavning.

Pandekager

Men hvad skal man lige lave af mad sammen med sine børn? Især hvis børnene ikke er særligt gamle, og derfor ikke kan være med til for eksempel at skære ting ud. Så kan du jo starte med at prøve at lave pandekager sammen med dine børn. Det er noget de fleste børn elsker, så hvorfor ikke lære dem, hvordan man egentlig laver dem selv? Pandekager kan især være et hit, hvis dit barn ser tv-programmer, hvor karaktererne ofte spiser pandekager, eller hvis I selv spiser det ofte til morgenmad. Så vil børnene helt bestemt elske at komme med i køkkenet og få lov til at være en del af den proces, hvor deres pandekager laves. De er også gode til at lave forskellige farver ved, da man blot kan komme lidt madfarve i dejen, så deres pandekager den ene dag er blå og den næste dag grønne. Det er noget de fleste børn synes er sjovt.

Bage boller

Noget andet nemt du kan lave i køkkenet med børn, er faktisk at bage boller med dem. Boller er også noget velkendt for dine børn, og derfor vil det være nemmere for dine børn at sætte sig ind i, hvordan man laver det. Igen skal der også blot laves en dej, forme nogle boller og så kan du være den, som sætter dejen i ovnen og tager den ud igen. Det er både simpelt og lækkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *